8 restaurante romantice în București pentru Ziua Îndrăgostiților

Pentru că tot a devenit o tradiție Valentine’s Day, și mulți dintre voi vor să facă ceva deosebit pentru persoana iubită, ne-am gândit să vă dăm o mână de ajutor cu un top al celor mai romantice restaurante din București, care întrunesc bunul gust, mâncarea delicioasă și un decor care să întețească romantismul. 

1. L'Atelier l'art culinaire

Cea mai fină bucătărie franceză oferita de Chef Samuel unde fiecare detaliu culinar contează , intr-un decor elegant si o ambianță de un farmec aparte. L’Atelier – l’art culinaire este restaurantul gastronomic care oferă cea mai fină bucătărie franceză chiar în inima Bucureștiului.

 

Adresa: Intrarea Aurora 17C , 010213 Sector 1
Tel: 0213005708

2. Voilà, le Bistrot

 Drăguț, retras și liniștit, într-o atmosferă boemă cu un mobilier simplu și mese fără nimic pe ele, invadat de sunete jazz și lounge, Voilà, le Bistrot, este unul dintre locurile romantice ale Bucureștiului. Musai o rezervare înainte!

 

Adresa: Strada General Constantin Budișteanu
Tel: 0314328581

3. Joseph by Joseph Hadad

 Ceva mai extravagant și mai scump este restaurantul Joseph by Joseph Hadad, dar noi credem că merită! Joseph este acel loc special pe care l-ai așteptat și l-ai dorit în București. Un restaurant care îmbină cultul pentru gastronomia gourmet cu nevoia de a fi într-un spațiu comfortabil, primitor și rafinat.

Chef Joseph Hadad, unul dintre cei mai reputați chefs din România, recunoscut și la nivel internațional pentru talentul și inovația în bucătărie, vă așteaptă zi de zi cu preparate unice și rețete create de el, ce pot fi savurate doar aici.

 

Rezervari: +40 753 999 333
Adresa: Str. Dr. Ion Cantacuzino Nr. 8, Sector 1

4. Simbio

Restaurantul s-a mutat din Centrul Vechi  într-una din cele mai frumoase zone din București, pe strada Negustori 26, într-o casă de la începutul secolului 20. Simbio e perfect pentru întâlniri romantice

Adresa: Strada Negustori 26
Tel: 0756746246

5. Zexe - Zahanaua Gastronomică

Parte a unui grup care cuprinde două zahanale și o braserie, toate faimoase, restaurantul de pe Icoanei este epicentrul amatorilor de bucătărie românească boierească. Nu este chiar cel mai ieftin restaurant bun, experiența merită din plin efortul. Aperitive tradiționale numai bune de impresionat oaspeții străini (am dus acolo americani care au devorat zacusca, vinetele și brânza de burduf cu ceapă, dar și fuduliile), cărnuri din ograda proprie numai bune de pus pe grătar, vinuri alese, ciorbe foarte gustoase și deserturi speciale.

Adresa: Strada Icoanei 80
Tel: 0732232424

6. DaDa Bistro

De Valentine’s Day, la DaDa Bistro, vocea catifelată a Roxanei ce se suprapune pe acordurile pianului lui Radu, lumina caldă a lumânărilor și micile surprize dulci vor crea o atmosferă romantică, absolut specială, iar Chef Filip va pregăti dish-uri ale caror arome vor completa perfect seara.

Adresa: Strada Matei Voievod 94 bis, București
Telefon: 0212523159

7. 18 Lounge

Dacă ești în căutarea unui restaurant cu o ambianță romantică și în același timp cu cea mai spectaculoasă priveliște din București, atunci 18 Lounge este răspunsul tău! O locație minunată, servirea ireproșabilă, mâncare foarte bună.

Adresa: Piața Presei Libere 3-5
Tel: 0733501401

8. SkyBar

Ce spui de un restaurant rooftop, primul de altfel din București? Prețuri medii spre ridicate, servicii excelente, mâncare bună, și ambienta deosebită!

Adresă: Calea Dorobanti 155, Etaj 5
Tel: 0724759227