Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Cafeneaua Francesca

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Cafeneaua Francesca Share Cafeneaua Francesca


Săptămâna aceasta vă povestim despre un loc “de suflet”, și anume cafeneaua Francesca, un local mic și prietenos din Piața Muzeului. Francesca ocupă un loc special în sufletele noastre, nu doar datorită pasiunii noastre pentru cafea, ci și datorită obsesiei noastre, uneori îngrijorătoare, când vine vorba de ciocolată. Dacă ar fi după noi, am avea un dulap plin cu ciocolată la birou tot timpul. Singurul motiv pentru care n-avem e că am ajunge să facem diabet în mai puțin de-o lună. În lipsa proviziilor, de fiecare dată când ne apucă pofta ne îndreptăm spre Francesca, de unde ne servim cu cea mai delicioasă ciocolată de casă pe care ne-a fost dat s-o gustăm. Cu fructe sau nuci, albă sau neagră, dulce sau chiar picantă, ciocolata Francescăi, cum ne place să-i spunem, n-are cum să dezamăgească. Treceți cât de rapid pe acolo și minunați-vă și voi de cât de bună poate fi. 

Încearca @ Francesca
Noi avem un ritual destul de strict atunci când mergem la Francesca. Ne luăm o cafea zdravănă pentru început (de obicei o cafea turcească la nisip), ne liniștim, și apoi trecem la lucruri mai serioase: un sandwich grill de casă dacă ne-a ajuns ora prânzului sau ceva dulce, tot de casă. Niciodată nu-i o idee rea să-ți petreci o zi la Francesca însă, dacă suntem pe fugă, putem apela liniștit la opțiunile to go.

 

Piața Muzeului 6
0756 632 444
facebook.com/cafeneauafrancesca

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută