Exercițiu de sinceritate pentru îndrăgostiți de Valentine’s Day și Dragobete

Cel mai mare mall din România și cel mai vechi brand românesc de siropuri din fructe, și-au unit forțele pentru a afla care este gustul pe care românii îl asociază cel mai adesea cu iubirea.

Pentru că se spune că dragostea trece prin stomac, AFI Cotroceni a găsit o modalitate inedită de a celebra iubirea de Valentine`s Day și Dragobete.

În perioada 14 – 25 februarie, prin intermediul campaniei „Iubim dulce - acrișor”, AFI Cotroceni și siropurile Laurul îi îndeamnă pe clienții mall-ului la un exercițiu de sinceritate: să descrie gustul iubirii pe care o poartă prin asocierea ei cu aroma uneia dintre limonadele fructate pe care le oferă gratuit.

De Valentine’s Day și Dragobete, toată lumea folosește o abordare foarte romantică și idealizată a iubirii, însă noi ne-am propus ca anul acesta să spunem lucrurilor pe nume – anume că dragostea nu este doar dulce. Ea poate fi așa cum își dorește fiecare cuplu și tocmai de aceea le oferim clienților noștri posibilitatea de a descoperi gustul iubirii lor, cu ajutorul limonadelor cu fructe”, a declarat Amira Stănescu, Marketing Manager AFI Cotroceni.

AFI Cotroceni a pregătit mii de limonade aromate pentru clienții care vizitează standul amplasat în dreptul intrării principale a mall-ului bucureștean. Cel mai mare mall din România și cel mai longeviv brand românesc de siropuri din fructe fac, astfel, front comun pentru a afla care este gustul pe care românii îl asociază cel mai adesea cu iubirea.  Până acum, peste o mie de clienți au folosit arome de siropuri precum cele de trandafiri, fructe de pădure, căpșuni, mentă sau portocale pentru a descrie gustul relațiilor lor.

De asemenea, cei care trec pe la standul de limonade primesc din partea AFI Cotroceni și Laurul stickere cu citate ”dulci-acrișoare” despre dragoste

Standul de limonade care a împărtășit gustul dulce – acrișor al iubirii de Valentine`s Day îi așteaptă pe îndrăgostiți în AFI Cotroceni și de Dragobete, în intervalul 23 – 25 februarie.