Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/02/2018
Arhiva Zile si Nopti

Tinute potrivite pentru ocazii speciale – ce alegi sa fii in trend

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Tinute potrivite pentru ocazii speciale – ce alegi sa fii in trend Share Tinute potrivite pentru ocazii speciale – ce alegi sa fii in trend


In 2018 se poarta, la fel ca si pana acum, tinutele care te avantajeaza. Stilul pe care o purtatoare il are este edificator pentru orice alegere. Insa desigur ca goana dupa trenduri este ceea ce caracterizeaza orice femeie si din dorinta ei de a epata, mai ales ca prezenta in cadrul unui eveniment, ajunge adesea sa faca chiar si cele mai putin inspirate alegeri.

Nu acelasi lucru se intampla cand sursa in sine este una cu optiuni care mai de care mai deosebite. Magazinul online www.dyfashion.ro este un exemplu edificator in acest sens. Este locul ideal pentru orice impatimita de fashion si in cautare permanenta de tinute speciale. Un univers al rochiilor si nu numai, al bunului gust si al diversitatii in tinute feminine.

Recomandari de tinute pentru ocazii speciale

Cu pasi repezi incepe si sezonul de nunti al anului 2018. Este evident ca incepe si goana dupa tot ce este de actualitate in materie de tinute potrivite pentru astfel de ocazii. Iata si ce recomandari exista din acest punct de vedere.

Rochia Artista Fallon

Asimetria presupune un look interesant si atragator. Cu un amplu decolteu, ce permite ca umerii sa fie goi, cu o linie stramta pe corp, o astfel de rochie de acest gen aminteste de senzualul stil flamenco. La tiv se observa si un stil in valuri, precum si asimetria in lungime. Nu in cele din urma, o brosa accentueaza zona unde ar trebui sa fie si atentia privitorului, printre altele.

O astfel de rochie, de un rosu impresionant si seducator, o poti alege pentru evenimente cu iz elegant, cand cochetezi cu stilul casual, de ce nu, fiind nu tocmai cea mai somptuoasa rochie. Dar cel mai usor de rezumat este ca o astfel de rochie este o alegere potrivita pentru cele care isi doresc in mod expres sa scoata in evidenta silueta lor.

Rochia Venetia

De data aceasta o rochie grena, ce demonstreaza ca o rochie scurta are toate sansele sa fie o tinuta eleganta, rochia Venetia este o alta recomandare. Se doreste o reinterpretare de stil peplum, ce acopera zona taliei si este din dantela, la fel ca si partea de sus. Simplitatea defineste restul, cu o fusta stramta.

Inchiderea se face in fermoar, bine ascuns la partea de spate. Maneca scurta si o linie de tip sweetheart la bust sunt detaliile ce completeaza aceasta rochie.

Rochia Brise Adelaida

Cum movul este un trend al acestui an, iata ca rochia Adelaida este cea pe care o vei adora pur si simplu. In fond este o rochie ce se muleaza perfect pe corp, cu un decolteu de tip V, un alt trend al acestui an.

O lungime midi impresioneaza prin echilibrul perfect intre elegant si casual. Cat despre partea de design, acesta se defineste prin bogatia unor volanase, dispuse pe intreaga rochie, incepand cu partea de contur a decolteului si mai apoi de-a lungul rochiei, intr-o linie curbata.

O simpla privire asupra colectiei de la DyFashion in ceea ce priveste gama de rochii iti arata ca diversitatea este cea mai buna prietena a unei femei. Nimic nu se compara cu posibilitatea de a alege intre optiuni diverse. Asta le ajuta pe femei sa fie mai increzatoare ca pentru silueta lor exista mai multe optiuni. Am creat de-a lungul anilor standarde ce pun o reala presiune pe femei, facandu-le sa para departe de formele perfecte. Acestea trebuie insa sa stie ca tocmai frumusetea lor naturala si nu incadrarea in anumite standarde si tipare este ceea ce le face speciale.

DyFashion se preocupa la modul cel mai complex de ceea ce tine de colectia de rochii dedicate femeilor. Aduna peste 800 de modele, dintre care multe edificatoare pentru trendurile curente. Se vor gasi modele incepand de la cele clasice, simple si pana la cele mai pretentioase. Indiferent de gusturile unei femei, de silueta ei, de contextul pentru care se afla in cautarea unei rochii, dyfashion.ro gazduieste optiuni dintre cele mai diverse.

Mai mult decat atat, acest magazin online este complexitatea demonstrata si prin faptul ca in mod frecvent lanseaza colectii noi. Publicul cunoscator este deja obisnuit cu ziua de vineri fiind si timpul mult asteptat de lansare a unei colectii noi de articole vestimentare diverse.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută