FREE IN BRAȘOV | Zbîrnea, Leucuța, Fire și forme și Nerverland

LANSARE DE CARTE: Zbîrnea & Leucuța


Pe 3 martie, de la ora 18, CenaKLUb Tiuk vă invită la Librăria Humanitas, unde se lansează două cărți, „Turneul celor cinci națiuni” de Andrei Zbîrnea și „Numele altora. Povestiri (în principiu) scurte” de Cosmin Leucuța. Invitaţi speciali, alături de autori, sunt scriitorii și profesorii Romulus Bucur și Adrian Lăcătuș, cu Mihail Vakulovski moderator, ca de fiecare dată.


EXPOZIȚIE: FIRE ȘI FORME


La Muzeul de Etnografie, Claudia Mușat prezintă expoziția „Fire și forme”, expoziție care este deschisă publicului până pe 4 martie. Este ilustrată relația cu arta textilă contemporană, punând accent pe firele și formele textile care capătă, prin meșteșugul artistei bucureștene, alte dimensiuni și  interpretări, aducând materialele în plan contemporan și disecându-le rostul și sensul.


EXPOZIȚIE: Neverland – Dena Denis


Pe 3 martie, de la 19, la Ora0 are loc vernisajul expoziției „Neverland”. Dena Denis prezintă pictură care îmbină sacrul cu profanul, totul în nuanțe de albastru, bleu, mov, roșu, roz, alb și negru, un univers aparte pe care îl împărtășește cu ceilalți prin intermediul picturilor sale.


EXPOZIȚIE: Profesorii la Galeria Europe


Profesorii de specialitate de la Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” Brașov au parte de o expoziție aniversară inedită (1963-2018), prezentată publicului la Galeria Europe. Până la finalul lunii, experții și amatorii de artă bună sunt așteptați să admire lucrările celor care au pregătit sau pregătesc noile generații de artiști.