Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/03/2018
Arhiva Zile si Nopti

Idei de cadouri altfel pentru ziua de 8 martie!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Idei de cadouri altfel pentru ziua de 8 martie! Share Idei de cadouri altfel pentru ziua de 8 martie!


8 martie se apropie cu pași repezi, iar dacă ai nevoie de o doză de inspirație în misiunea căutării cadoului perfect, îți oferim câteva idei mai neconvenționale. Sigur, e foarte simplu să cumperi un buchet de flori, o cutie de praline sau bijuterii, dar acest lucru nu trebuie să te oprească în niciun fel din a fi creativ, mai ales atunci când vine vorba despre femeile dragi din viața ta.

Cărțile sunt mereu o variantă câștigătoare, iar dacă nu te poți opri asupra unui titlu, caută în paginile revistei Top 3 cărți recomandate de Adela Dinu.

Nu există sărbătoare fără dans, așa că de ce să nu faceți un obicei din asta? Practicarea dansului într-un cadru organizat are numeroase avantaje, iar de cele mai multe ori, prima lecție e gratuită, pentru a vă convinge dacă vi se potrivește.

Pentru că florile se numără printre vestitorii primăverii, iar unul dintre cele mai căutate cadouri sunt dulciurile, fă o combinație între cele două și surprinde-o cu flori din ciocolată.

Produsele bio sunt la mare căutare în ultimii ani, de aceea e o idee bună să intri într-un magazin de specialitate și să pleci de acolo cu câteva produse bio pentru ea.

Dacă timpul și jobul vă permite, cadoul perfect e un city break, în țară sau în străinătate. În paginile următoare vă recomandăm două destinații în trend, Atena și Craiova.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută