Free in Cluj

Târgul de Călătorii

În martie se planifică cele mai tari călătorii, aia-i clar. Mai ales că la Muzeul de Artă vom regăsi cele mai mișto oferte de early booking. Așa că în perioada 16-18 martie știi ce-ai de făcut. BONUS: târgul va expune și câteva din lucrările tinerilor artiști și va avea o zonă de relaxare pentru cei mici.

Clubul de Carte - Povestea Slujitoarei


Pe 12 martie Clubul de Carte se adună la Bookstory (ora 18) pentru a discuta despre celebrul roman Povestea Slujitoarei, semnat Margaret Atwood. Spor la citit!

Cinema Cafe


Ce mai face Hercule Poirot? Aflăm răspunsul în fiecare marți de la ora 20.30, când Doamna T ne așteaptă negreșit la Cinema Cafe! Serialul merge cel mai bine vizionat cu un pahar de vin.

Open Mic / Seara Amatorilor


Începe-ți weekendul cu niște râsete la seara de Open Mic organizată vineri (2 martie @8PM) la Flying Circus. Doar așa îi poți cunoaște pe viitorii artiști de stand up local, nu?

Create for mom at Platinia: Ateliere pentru pitici și tătici


Cele mai drăgălașe ateliere se țin la Platinia, unde copiii și tăticii sunt așteptați să facă împreună cadoul perfect de 8 martie. Sunt 5 ateliere din care puteți alege cu o capacitate de maxim 10 participanți/atelier. Vă înscrieți cu un simplu mesaj pe pagina Platinia și vă prezentați pe 8 martie la atelier.