Gipsy Party - Zuralia Orchestra

 Pe 9 martie se lasă cu bairam la propriu în Euphoria Music Hall: Zuralia Orchestra urcă pe scenă. Dacă nu ai avut aceeași de reacție de căzut efectiv de pe scaun ca noi, înseamnă cu nu știi despre cine-i vorba în propoziție. Să remediem această situație.
Muzică tradițională romă, combinată cu jazz, latino, reggae și ceva sounduri orientale: cam așa descrii muzica celor de la Zuralia Orchestra. Formația cântă în formula de 18 membrii cam de prin 2011 și de atunci se tot plimbă pe la festivaluri și evenimente prin țară și peste granițe. La un concert de-al lor vei auzi o explozie de instrumente: trompete, tube, chitară, viori, țambal, acordeon, plus vocile soliștilor. Un dezmăț fonic ce le iese foarte bine, pe scurt.
Acum că am stabilit detaliile tehnice, să trecem la motivație: trebuie să-i vedeți live. Din secunda în care formația urcă pe scenă intrii într-un fel de transă, faci parte din lumea lor și joci (sau, în cazul ăsta, dansezi) până la capat (adică până la ultima comandă, probabil). Ce zici, crezi că poți ține ritmul?


9 martie
Euphoria Music Hall