Best vegetarian options in town!

E primăvară deja (chiar dacă vremea nu e de acord cu asta), trebuie să mâncăm și noi mai light, nu? Așa că ne-am gândit să ne uităm la acele localuri care au și opțiuni vegetariene gustoase și bune, asta ca să-i mulțumim și pe cei care iau cu asalt un nou stil de viață în martie, cât și pe cei care deja au regim veggie. Poate fi destul de greu să scapi de carne la unele restaurante, dar credem că selecția din lista asta vă va mulțumi.

Nomad GastroPub


La Nomad găsiți un meniu extraordinar de divers, cu preparate delicioase din toate colțurile lumii. Selecția lor culinară este destul de veggie friendly și aveți o grămadă de opțiuni fără carne cum ar fi o porție de conopidă pane cu sos picant de Manciuria și orez cu lapte de cocos - light și gustos, sau pastele Broccoli Fresco Penne.
www.facebook.com/NomadGastropub 

Samsara


Doar nu credeați că o să lipsească Samsara de pe listă, nu? Ei au cea mai ofertantă selecție de preparate vegetariene și vegane din oraș. Până și Pizza poate fi chiar raw vegan la Samsara (încercați-o pe cea White and Green cu smântână de caju , avocado și alte delicii). Dacă vreți să mâncați ceva doar pe bază de legume, e de mers la Samsara!
www.facebook.com/samsarafood 

YambaGarden


Yamba-i încă un restaurant care mulțumește pe toată lumea. Opțiunile lor vegetariene se materializează în supe cremă, salate sau o lasagna delicioasă cu ciuperci și praz. Poți să-ți iei prietenul carnivor cu tine, care sigur se va înțelege de minune cu unul din burgerii lor suculenți. În rest, bucurați-vă de masă și de priveliștea minunată!
www.facebook.com/YambaGarden