Tortelli Pasta Bar

Vine, vine primăvara, cu floricele, mărțișoare și un meniu nou de la Tortelli! Într-una din vizitele noastre am povestit puțin cu echipa lor și am aflat câteva lucruri despre meniul de primăvară care va fi introdus în curând, așa că evident am fugit până la birou să vi le povestim și vouă.
Iată ce am aflat, pe scurt: băieții încă pun țara la cale, așa că meniul primăvăratec nu e 100% conturat, dar cei din bucătăria Tortelli au niște idei super mișto cu care vor să ne surprindă. Vom avea parte de gusturi noi iar la baza rețetelor se vor afla legumele proaspete de sezon și combinații mai light, numai bune pentru anotimpul nou. Avem parte și de ceva dish-uri pe bază de pește și fructe de mare, așa că dacă ați vrut mereu să încercați astfel de sortimente de paste știți unde să apelați. Mai mult, meniul nou aduce schimbări și la capitolul vinuri, echipa Tortelli spunându-ne că așteaptă câteva sticle noi atât de la crame italienești cât și de la cele locale - și ce-ar fi o porție de paste fără un pahar de vin? Pe final, am mai aflat că meniul nou va integra și un desert special, de tipul „sweet pasta”, ceea ce ne-a pus capac și ne-a făcut și mai dornici să vină odată primăvara.
Ei bine, tocmai de asta ne place nouă la Tortelli. Pe lângă preparatele excelente și gustul unic pe care și l-au creat, atunci când spunem că la ei găsiți o echipă super friendly nu exagerăm deloc. De la chelnerul care te poate ghida prin meniu să-și alegi masa perfectă și până la bucătarii care-s mai mereu dispuși să stea la poveste și să-ți arate cum se realizează pastele „fatta in casa” (când au un moment de respiro, firește), Tortelli e genul de loc în care toată lumea se simte binevenită. Mulțumim Tortelli pentru ce faceți și ne revedem negreșit la degustarea noului meniu!

str. Virgil Fulicea nr.2
0753 889 880 (To go only)
www.facebook.com/TortelliPastaBar