Liquor Store Cluj

Siel de Tohani

La Liquor Store se îndeplinesc toate visele în materia de alcool. Nicăieri în oraș nu mai găsești o gamă așa de variată de băuturi, de la spirtuase, la beri și, evident, la vinuri. Despre ultima categorie vrem să vă povestim puțin și acum, mai exact despre un vin extraordinar de la crama Tohani, ca să știți pentru ce faceți următoarea vizită la Liquor Store.
Siel înseamnă, de fapt, „suflet” în Afrikaans, limba vorbită în Africa de Sud și este un vin „cu și despre suflet”. Produs din șapte soiuri de struguri albi, Siel este un vin echilibrat care îmbrățișează aromele moderne, produs exlusiv după stilul și paleta oenologului Albertus Van Der Merwe. Vinul e, într-un fel, rezultatul călătoriilor de-o viață ale vinificatorului care și-a petrecut majoritatea timpului prin cele mai renumite podgorii ale lumii până să ajungă, în final, la Tohani în România.
Știm deja că vinul îndeamnă la o poveste, dar să vedeți cât de bun poate fi un pahar care are deja o poveste în spate. Încercați un Siel de Tohani și descoperiți-i istoria aromată!


www.facebook.com/liquorstorecluj