TEDx Tîrgu Mureș caută voluntari!

TEDx Tîrgu Mureș își mărește echipa! De data aceasta, căutăm voluntari, care doresc să fie alături de echipa noastră în data de 14 aprilie 2018, la Palatul Culturii din Târgu Mureș.


TEDx Tîrgu Mureș este un eveniment realizat cu scopul de a declanșa conversații, de a lega conexiuni, de a întări comunități și de a transmite idei care merită promovate, răspândite. La această conferință, cei 12 speaker-i vor avea la dispoziție câte 12 minute pentru a ne elibera gandurile prin tema viitorului: „Future unchained”.


Noi credem cu tărie că nicio faptă bună, oricât de mică ar fi ea, nu este în zadar. Tu ești de acord? Atunci hai să realizăm împreună un eveniment de neuitat în Târgu Mureș!


Dacă ai dorința de implicare și consideri că responsabilitatea civică este un atu de-al tău, ești pasionat de munca în echipă, de colaborare, de a cunoaște oameni noi, vrei să-ți lărgești aria de experiență, vrei să îți pui în valoare cunoștințele, talentele, abilitățile în folosul comunității și vrei să fii membru al echipei TEDx Tîrgu Mureș atunci nu ai altceva de făcut, decât să ne trimiți CV-ul tău pe adresa de email: julia@tedxtirgumures.ro.


Nu uita: fiecare mână de ajutor contează mult, pentru a avea un rezultat de succes! Te așteptăm!


Mai multe informatii pe


www.tedxtirgumures.ro sau www.facebook.com/TEDxTirguMures.