Spring in our soul

Putem sa aducem oricând primăvara in sufletele noastre, chiar daca peisajul de afara nu ne inspira primăvara. Frumusețea primăverii nu vine, neapărat, din ceea ce ne este adus o data cu sosirea ei. Vine din ceea ce înseamnă ea pentru noi. Vine din felul in care psihicul nostru începe sa "lucreze" si din "agitația" sentimentelor care ne încearcă.

E Martie, luna renașterii, luna mărțișorului, luna femeilor, dar mai ales, luna mamelor. Zilele sunt mai lungi, plimbările in aer liber mai dese, întâlnirile cu prietenii la fel. Toți încercăm sa oferim zâmbete prin mici atenții, sa emanam căldură si sa primim căldură. Pe lângă tradiționalul mărțișor, vreau sa ne focusam mai mult pe ce înseamnă cu adevărat luna Martie. Ne-am gândit vreodată sa le mulțumim mamelor pentru tot ceea ce au făcut pentru noi? Cadourile nu vor compensa niciodată faptele lor, dar câteva cuvinte din suflet vor fi întotdeauna binevenite. Poate nu avem mereu timp, poate uitam sau pur si simplu consideram ca nu e o prioritate sa le arătam zilnic cat de mult le iubim. Datorita ție, mama, astăzi pot vedea si simți primăvara! Tu, mama, m-ai învățat sa apreciez lucrurile mărunte si persoanele din jurul meu! Ai fost mereu acolo si ai adus primăvara celor mai cumplite ierni. In prag de primăvara, haideți sa lăsăm întreg Universul sa conspire la crearea unei sărbători speciale!  Haideți sa ne dezlegam sufletele, punând-le alături de cele ale mamelor noastre...

Anotimpurile vin si pleacă, dar fiecare om păstrează in sufletul sau un anotimp. La tine in suflet sa existe mereu primăvara!