Free în București | 9-15 martie 2018

Concert Over Band

Pe 10 martie, la Hard Rock Cafe este un concert plin de ritm și energie cu Over Band. Playlist-ul trupei cuprinde piese pop-rock puternice și explozive, hituri celebre din repertoriul Pink Floyd și acorduri de blues. Over Band înseamnă 4 muzicieni experimentați pe care i-a unit pasiunea pentru muzica bună, iar interpretarea autentică transformă fiecare apariție într-un adevărat spectacol. – ora 22:30, intrare liberă.

Târg de primăvară: Spring Breaker

TOT (Splaiul Unirii 160) revine pe 11 și 12 martie cu ediția de primăvară a târgului de design: Spring Breaker. Florăria Muna Bloom va face din spațiul TOT o grădina urbană, iar, păstrând tradiția ultimei ediții, la târg va fi un mix primăvăratic de designeri, artizani, artiști de la care ne putem reînoi colecția de accesorii, garderoba, obiectele din colțul preferat și nu numai, la care se adaugă muzica live și câteva surprize. S-D: 12-20.

Saturday party w. Iulia Dumitrache & Hotplay

Sâmbătă seara, True Club ne așteaptă cu o petrecere la care Iulia Dumitrache & Trupa Hot Play vor încinge spiritele cu cele mai în vervă acorduri. Cea mai „hot seară a săptămânii” va fi acompaniată de cea mai „hot” trupă de coveruri: Iulia Dumitrache (vocal), Alex Nicolae (clape), Eduard Serei (chitară), Cristi Mihalcea (bas) și Cristian Chirodea (tobe). – 10 martie, ora 22, intrarea liberă.