Recomandarea Zile și Nopți pentru evenimente

CONCERT: Celelalte Cuvinte

Marți, 13 martie, ora 22:00

Celelalte Cuvinte, una din cele mai importante trupe românești, urcă în premieră pe Arena de la Berăria H. Cu 35 de ani de activitate în spate și continuând să concerteze și să producă muzică de calitate, Celelalte Cuvinte este trupa cu o identitate aparte, printre puținele care au abordat genul de rock progresiv. Componență: Călin Pop (voce, chitară), Marcel Breazu (bas), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce), Ovidiu Roșu (sunet).

TEATRU: 20 de minute cu îngerul

Miercuri, 14 martie, ora 19:30

O nouă premieră este anunțată la Teatrul de Comedie: 20 de minute cu îngerul (de Aleksandr Vampilov, în regia lui Felix Alexa). Spectacolul urmărește, cu mult umor, suspiciunile stârnite de generozitatea celorlalți, arătând că, într-o lume a abrutizării sentimentelor, nu mai putem privi senin în sufletului semenilor, lovind o mână întinsă în ajutor. Avanpremieră: 10 și 11 martie; premiera: 14 martie.

CONCERT: Help Me Be A Rockstar 2

Duminică, 11 martie, ora 18:30

Duminica aceasta la Expirat este un nou concert caritabil din seria Help Me Be A Rockstar. Din dorința de a-l ajuta pe Patrick-Philip („Petrică”), diagnosticat cu epilepsie structurală, pe scenă vor urca următoarele trupe: E.M.I.L. Acoustic, Orkid, Sunet Fin, Secret Society, TBA, NoruNegru, I The Band (lansare proiect), DJ Jiji (warm up & changeover). Accesul la eveniment se face în baza unei donații minime recomandate de 30 de lei.