De ce să mergi la Poligonul de Tragere Ultra Armory din Brașov?

Dacă te pregătești pentru concursuri sau ești vânător, trăgător experimentat sau pur și simplu dacă vrei o activitate nouă de distracție, mersul la POLIGONUL DE TRAGERE este soluția ideală!

O ședință de tragere în poligon nu este dar o eliberare de stres! Înseamnă relaxare, distracție, antrenament și îmbunătățirea sănătății fizice și psihice.

Când vorbim despre beneficiile ședințelor de tragere, vorbim despre: dezvoltarea curajului, încrederii, disciplinei mentale, responsabilității și a echilibrului, creșterea nivelului de concentrare.

Dotarea tehnică a poligonului a fost gândită pentru a satisface toate exigenţele în materie (linii automatizate, iluminat standard, protecţie sporită, instructori profesionişti). Aici se organizează trageri în scop de divertisment, antrenament şi instruire, pentru persoane fizice și personalul instituţiilor publice, deţinători de arme letale şi neletale, personalul societăţilor de pază şi protecţie, team building-uri, concursuri de tir, cursuri de iniţiere și specializare în cunoaşterea armelor.

Tu îți mai amintești când ai tras cu arma prima dată?

POLIGON DE TRAGERE INDOOR, Braşov, Str. Zizinului, Nr.109 bis, 0760-785.842, office@arme-poligon.ro