Arcada a încheiat sezonul regulat în forţă

Arcada s-a trezit în finalul sezonului regulat.  Echipa gălăţeană a încheiat en-fanfare prima parte a campionatului după ce pierduse surprinzător partida cu formaţia din Baia Mare. Primul meci din seria de 3 a fost derby-ul cu Steaua de la Bucureşti. A fost o partidă în care elevii lui Nicu Harabagiu au jucat magnific.  Tot ce au încercat jucătorii gălăţeni a avut sorţi de izbândă. Mingi plasate perfect, servicii câştigătoare sau blocaje excepţionale, tot tacâmul voleiului modern a fost prezentat de o echipă parcă renăscută din propria cenuşă. Arcada s-a impus cu 3-1 la seturi iar victoria obţinută în faţa liderului a demonstrat că echipa de la Dunăre are potenţial mai mare decât acela demonstrat în anumite meciuri din sezonul regulat.

A urmat meciul de la Craiova împotriva campioanei din 2017, Universitatea. Cu moralul la cote maxime după victoria obţinută în faţa Stelei, elevii lui Harabagiu au făcut o nouă partidă foarte bună. Arcada a dominat partida dar aceasta a avut un punct culminant în setul 3 când gălăţenii au  salvat nu mai puţin de 4 mingi de meci. Trecuţi cu bine de acest hop, jucătorii de la Arcada s-au impus cu 3-1 la seturi şi au obţinut al doilea succes consecutiv în deplasare.

Ultimul meci din seria de trei, disputate în deplasare, a fost şi cel mai facil. Arcada s-a impus la pas în faţa Universităţii Timişoara cu 3-0 (15,20,15).

Chiar dacă a reuşit această serie foarte bună, Arcada a terminat sezonul regulat pe locul 3 cu 52 de puncte. Urmează practic al doilea campionat în care echipa gălăţeană trebuie să aibă un parcurs fără greseală pentru a putea spera la tittlul de campioană.