TEDx Tîrgu Mureș: Future Unchained

Ziua de 14 aprilie 2018 marchează data mult așteptatei conferințe TEDx Tîrgu Mureș, care se va desfășura începând cu ora 11.

Evenimentul este realizat sub licenţa independentă TED (www.ted.com), cu scopul de a declanșa conversații, de a lega conexiuni, de a întări comunități și de a transmite idei care merită promovate, răspândite.

Pe durata conferinței, cei 12 speakeri invitați vor avea la dispoziție câte 12 minute pentru a ne elibera gandurile prin tema viitorului: „Future unchained”. Discursuri lor multidisciplinare si personale vor dezbate diferite teme din domenii precum technologie, managment, ştiinţă, artă şi educaţie.

Cu toţii suntem conştienţi de faptul că trecutul nu-l putem schimba, dar viitorul va fi rezultatul prezentului nostru. Conferința TEDx Tîrgu Mureş dorește să aducă mişcare, energie, putere de a creea şi de a produce schimbări în oraşul nostru.

Noi vom fi prezenţi în data de 14 aprilie 2018 la Palatul Culturii din Târgu Mureş! Dar tu? Nu rata această ocazie pentru a-ţi lărgi orizontul şi de a-ţi îmbogăţi cunoştinţele!

Mai multe informatii la adresa www.tedxtirgumures.ro, respectiv pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/TEDxTirguMures/.