Recomandări | 3 SUB 25 DE LEI

 

Banii nu sunt niciodată suficienți, la fel ca timpul, așa că ne asumăm misiunea de a găsi, de două ori pe lună, câteva lucruri de făcut, de mâncat, de încercat în oraș, totul respectând un buget strict.

De data aceasta recomandăm niște paste care nouă ne plac foarte mult și care pot fi devorate cu mai puțin de 25 lei/porție. Cu alte cuvinte: cheltuială puțină, distracție infinită!

1. Penne primavera la Pizza Hut

Vinetele la grătar și roșiile uscate se amestecă atât de bine cu busuiocul proaspăt și brânza feta, încât s-ar putea ca aceste paste primavera să fie printre cele mai bune pe care le-ai gustat vreodată în oraș.

Unde? Pizza Hut, Coresi

Ce? Penne primavera

Preț: 22.50 lei

2. Carbonara la Cucinino

Pancetta și parmezan care se îmbină cu spaghettele într-o farfurie pe care, dacă o comanzi chiar la prânz, plătești doar 15 lei, spre deosebire de 22 lei, cât costă în restul timpului – o sumă care oricum se încadrează în buget.

Unde? Cucinino

Ce? Carbonara with a Twist

Preț: 15 lei

3. Penne Delicio

Penne, bacon, ulei masline, ciuperci, smantana, mozzarella și parmezan – toate într-un amestec absolut delicios, cremos și savuros, pe care nici nu vei cheltui mult, dar care îți ajunge, ca porție, pentru vreo două persoane destul de flămânde.

Unde? Pizza Delicio

Ce? Penne Delicio

Preț: 20 lei