City Life | Patru evenimente de neratat în următoarea perioadă

Oficial, e primăvară – cui îi pasă ce-i afară? E vreme de poezie, de explorat, de intrat în cafenelele nou-deschise, pe care până acum poate că le-am evitat cu scuze legate de vreme. Se simte și în programul evenimentelor brașovene: sunt mai multe, mai variate, scena culturală s-a energizat și parcă a înflorit, măcar ca un mic ghiocel.

CONCERT: Robin and The Backstabbers/Luna Amară – Kruhnen Musik Halle

Pe 10 martie, de la ora 21, Robin And The Backstabbers și Luna Amară vor concerta pentru prima dată în Brașov într-un duo memorabil. Cele două formații urcă pe aceeași scenă, în aceeași seară, iar scopul este comun: să facă spectacol pentru cei din public. Bilete disponibile via Iabilet.ro și local la Rockstadt și Kruhnen Musik Halle. Presale: 45 lei, at doors: 55 lei.

CONCERT: Hteththemeth & 4Tune Quartet - 16.03 – Rockstadt

Muzica neumană își va completa portativele cu o infuzie de muzică de cameră, aducând în spiritul spectacolului „Best Worst Case Scenario”, bazat pe albumul nostru cu același nume, sensibilitatea, amploarea și culoarea instrumentelor clasice ale 4Tune Quartet. Invitat special în acest mini-turneu, 4Tune Quartet este un proiect muzical deosebit, care, în mod obișnuit, arată o nouă față a rock-ului, transformând capodopere ale genului în piese de muzică de cameră.

 

TEATRU: Voyeur – Teatrul de Artă București, la Reduta

Thriller psihologic nerecomandat persoanelor sub 16 ani, acest spectacol de teatru este cunoscut pentru că a obținut Premiul pentru Cea mai bună interpretare masculină, acordat lui Tudor Istodor, la Undercloud – Festival de Teatru Independent de Orice (2014). Pe 18 martie, la ora 19, la Reduta.

CONCERT: Mihai Mărgineanu – live la Deane’s

Pe 22, de la ora 21. Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, în vreme ce alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi. Artistul are în repertoriu și piese proprii, cu versuri deseori explicite.