Free în București | 16-22 martie 2018

Friday Night Aerobix w/ Paula Dunker & Chlorys

Vineri, 16 martie, de la ora 22, la Apollo111 este petrecere Friday Night Aerobix, cu Paula Dunker & Chlorys. Evenimentul face parte din evenimentul de deschidere a festivalului One World Romania. Sesiunea dansantă de „aerobix” propusă de Paula Dunker și Chlorys vine cu un amestec de genuri urbane și rurale, cu vibrații mai obscure sau mai dulci, de la pop la ritmuri tribale. Iar intrarea este liberă.

Teatru: Inegal

Sâmbătă, 17 martie, la MACAZ - Bar Teatru Coop avem Inegal (concept și dramaturgie: Petro Ionescu și Raul Coldea). Un spectacol care documentează istorii personale legate de felul în care preluăm și asimilăm rolurile de gen încă din copilărie și care își propune să evidențieze povești ale socializării în diverse contexte și să ofere posibile modele narative ale luptei împotriva inegalității. – ora 19:00.

Fabrica De Blues: Hanno Hofer & Friends

Fabrica Pub, restaurantul de la parterul clubului Fabrica, a pregătit o nouă seară de duminică de blues „din ăla ca la mama lui: cu tobe, bas, chitări, clape, microfoane”. În această săptămână vor veni la deja tradiționala Fabrică De Blues următorii muzicieni: Hanno Hofer, Kiba Dachi, Claudiu Purcarin și invitatul special Rareș Totu. Intrarea este liberă. – duminică, 18 martie, ora 19:00.