TEDx Tîrgu Mureș: Future Unchained

Conferința TEDx a ajuns din nou în oraşul nostru! Evenimentul TEDx Tîrgu Mureş va avea loc în Palatul Culturii în data de 14 aprilie 2018, începând cu ora 11. TEDx Tîrgu Mureș este un eveniment realizat sub licenţa independentă TED (www.ted.com), cu scopul de a declanșa conversații, de a lega conexiuni, de a întări comunități și de a transmite idei care merită promovate, răspândite. La această conferință, cei 12 speaker-i vor avea la dispoziție câte 12 minute pentru a ne elibera gandurile prin tema viitorului: „Future unchained”. Aceste discursuri multidisciplinare vor fi inspirate din domenii precum technologie, managment, ştiinţă, artă şi educaţie.

La această conferință vom putea auzi talk-uri de la persoane precum Csaba Böjte, „tatăl” a mai bine de 3000 de copii din România și Ungaria; Diana Petre, o fetiță visătoare, sensibilă, dar guvernată de un puternic spirit justițiar; Zoltán Tűndik, fondatorul, co-proprietarul și șeful departamentului de afaceri la European Gaming Media and Events; Ina Catrinescu, un consultant de angajament și schimbare, care a condus inițiativele globale de adopție la companii Fortune Global 500 precum ING Bank, Achmea și KPMG; Rózsa Kiss, care ne invită să vedem lumea și oamenii așa cum îi vede ea; Dávid Puskás, câștigătorul Conferinței Naționale Științifice pentru Tineret și Concursul Național de Inovație din Ungaria; Emese Abigail Fayk, deținătoarea propriei firme de consultanță Anakin, clienții ei incluzând Organizația Națiunilor Unite și Apple, specializată în combaterea terorismului, menținerea păcii și securitatea cibernetică; Adrian Mureșan, cercetător industrial și manager pentru multinaționale din Olanda; Mark Evans, prima persoană în 85 de ani care a traversat cel mai mare deșert de nisip din lume, cartierul gol al Arabiei; Oana Bouraoui, constructor comunitar cu accent pe tehnologie și inovare, a dezvoltat comunități de antreprenori și profesioniști români din întreaga lume; Boróka Panna Kopacz, fost model de modă și cetățean global, cu un background educațional multidisciplinar în artă și design, economie și științe sociale; Csongor Lengyel, un inginer de sprijin, cu o voință totală de învățare, experimentând lucruri noi, idei și o abilitate puternică de a conduce problemele la o soluție.

Noi vom fi prezenţi în data de 14 aprilie 2018 în Palatul Culturii din Târgu Mureş! Dar tu? Nu rata această ocazie de a-ţi lărgi orizontul şi de a-ţi îmbogăţi cunoştinţele!