City Life | Evenimente la care să mergi până pe 17 aprilie

Visăm deja la plaje însorite și la nisip printre degete, chiar dacă soarele de afară nu-i cel mai prietenos tot timpul. În orice caz, statul în casă dăunează, la propriu, sănătății. Atât fizice, cât și psihice. Și cum să nu înnebunești când afară e primăvară adevărată, terasele te așteaptă, umbrite ori însorite, limonada deja nu mai înseamnă că ești excentric, iar amiaza nu mai pare oră nepotrivită pentru o bere? Toate garnisite, desigur, cu multe evenimente bune, preț de-un check-in. Cel puțin.


CONCERT: Ada Milea – Concert în patru


În data de 17 aprilie, de la ora 21, Ada Milea revine la Kruhnen Musik Halle. Spectacolul precedent a fost sold out, așa că acum revine, la cererea publicului. Și în aceeași formulă, cu patru oameni puși pe concert: alături de ea se vor afla Bobo Burlăcianu, Anca Hanu și Cristi Rigman. Ada Milea, un artist complex, cântă din voce, la chitară, dar și compune, scrie și joacă teatru, acestea putând fi câteva dintre explicațiile pentru succesul ei bine-meritat. Numărul biletelor disponibile este limitat la 350 (cu loc la masă), iar prețul unei intrări este de 35 lei.


RAV MUSIC: Rav meditation – Gabriel Bălașa


Pe 12 aprilie, de la ora 20, Tipografia îl găzduiește pe Gabriel Bălașa, un percuționist inventiv care aduce  într-un spațiu convențional un instrument mai puțin cunoscut: rav-ul este inspirat de handpan, inventat în Rusia de Andrey Remyannikov. Fiecare notă conține 6 armonici diferite, cu sonoritate incredibilă. Locuri limitate; bilet: 15 lei.


CONCERT: Luiza Zan – KRiSPER


13 aprilie, club Rockstadt, ora 20: proiectul musical KRiSPER ajunge la Brașov. Luiza Zan, alături de artiști precum: Adi Stoenescu - Pian Electric, EFX; Marcel Moldovan – Tobe; Harvis Cuni Padron - Trompeta, EFX; Michael Acker - Bass, EFX și Alex Arcus - Sax, EFX. Detaliile despre bilete urmează să fie anunțate în curând.


TEATRU: Și negru și alb și gri


Pe 16 aprilie, la Teatrul Sică Alexandrescu e spectacol de la ora 19. O dramă familială cu umor, o comedie la adresa vieții cotidiene. După moartea mamei sale, Lena, însoţită de caietul mamei, vizitează rudele și face un drum inițiatic, cercetarea trecutului dezvăluindu-i din ce în ce mai clar adevărul despre relaţia cu soţul său. Bilete: 80/100 lei.