FREE IN BRAȘOV | Chamber jazz, film, concert, expoziție

Chamber jazz: Albrecht Maurer & Theo Jörgensmann – Hymns to the Night


Pe 12 aprilie, de la ora 19, Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov îi găzduiește pe Theo Jörgensmann (clarinet) și pe Albrecht Maurer (violă și voce). Aceștia s-au lăsat inspirați de atmosfera magică și de complexitatea operei lui Novalis pentru a-i ghida în călătoria muzicală. Însăși muzica lor este despre libertate, o spun chiar cei doi artiști intenși, ludici, provocatori, care au cariere impresionante.


Film: Aproape celebri


Pe 13 aprilie, la ora 20 începe filmul „Aproape celebri”, o producție de Cameron Crowe. Un film despre pasiuni, muzici și prime iubiri, în salonul librăriei Șt. O. Iosif, de pe strada Mureșenilor, cu intrare liberă.


Concert: The Motans


În Times ajunge turneul „My Gorgeous Drama Queen” al celor de la The Motans. Pe 19 aprilie, aceștia concertează în clubul din centrul orașului. Intrarea este liberă, iar numărul de contact pentru informații este 0736 73 73 73.


Expoziție: Orașe în rezumat


Până pe 15 aprilie, la Cărturești Brașov vedem expoziția lui Cătălin D. Constantin, intitulată „Orașe în rezumat. Piețe din Europa și istoriile lor”. Evenimentul a debutat pe 4 aprilie, odată cu lansarea cărții omonime la librăria din Piața Sfatului.