Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/04/2018
Arhiva Zile si Nopti

Talida Models, din 2010

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Talida Models, din 2010 Share Talida Models, din 2010


Talida Models, din 2010

Am intrat în proiectul Talida Models în anul 2010 cu ideea de a veni pe piața de evenimente din Neamț cu un suflu nou. Mi-am propus să formez copii și tineri care ar putea performa în domeniu sau care sunt interesați să învețe lucruri noi ce le-ar putea fi utile în viață. Un curs de modelling, îmi place să cred că este un curs de dezvoltare personală. Ce învățăm? Coregrafii scenice, improvizație foto, lucrăm cu stări și emoții, vorbim despre alimentație sănătoasă, asistăm culorile și încercăm să avem încredere în noi și în potențialul nostru.

Bucuria mare este că părinții vin cu adolescenți sau copii de mână spre noi din dorința ca aceștia să își urmeze pasiunile. Pot spune că sunt mândră de faptul că tinere care au trecut de-a lungul anilor pe la Talida Models sunt prezente acum în show-uri de modă din București, Cluj sau Iași și lucrează cu mari designeri români și din străinătate.

Talida Models, din 2010

În momentul de față suntem prezenți în Neamț cu promoteri, hostesse, modele pentru shootinguri foto sau prezentări de modă, însă piața în domeniul este destul de limitată! Adevărata provocare este atunci când acești copii și tineri, pun în aplicare ce au învățat alături de noi, pe marile scene de modă din țară!

Ce mă recomandă? Experiența media de peste 15 ani, calitatea de organizator de evenimente, studii în domeniul învățământului, dragostea pentru copii și pasiunea de a face lucruri frumoase în jurul meu!

Talida Cozma, admin Agentia Talida Models

avon.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută