5 TO DO în București 6-12 aprilie, de Horia Ghibuţiu

Recomandări de Horia Ghibuţiu Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

@ miercuri, 11 aprilie, ora 19.00 - Muzica lui Michel Legrand la Teatrul Act

Concert de jazz - The Windmills of your mind, cu muzica lui Michel Legrand. Dau sunet morilor de vânt Sebastian Burneci - trompetă, George Natsis - pian, Adrian Flautistu - bass, Vlad Popescu - baterie.

@ joi, 12 aprilie, ora 19.30 - Furtuna la TNB

„Furtuna” regizorului bulgar Alexander Morfov, o îndrăzneață interpretare postmodernistă a stilului de a face teatru în teatru, înnobilează cea mai mare scenă din România.

@ joi, 12 aprilie, ora 19.00 - Rața sălbatică la Bulandra

Un spectacol curat, lung, dar nu lungit, care-i conferă lui Ibsen o contemporaneitate naturală derivată din universalitatea scrierilor sale, nu căutată.

@ joi, 12 aprilie, ora 21.30 - Alexandra Ușurelu la Hard Rock Cafe

Artista revine la Hard Rock Cafe cu un concert deloc ușurel. E o cântăreață specială în peisajul concertistic de la noi. Muzică bună, „clean”.

@ joi, 12 aprilie, ora 20.00 - Nick Cave & Bad Seeds in Copenhagen la Grand Cinema & More

La cinematograful din Băneasa Shopping City, concertul susținut de inconfundabilul Nick Cave în capitala Danemarcei. Pentru fani, o repetiție utilă înainte să-l vedem live la București pe 19 iunie.