Cutreieră orașul pe bicicleta ta Pegas

Vă spuneam recent despre prietenii noștri de la BikeServ și despre o bicicletă de copii care ne-a atras atunci atenția: Space Shuttle.


De data aceasta am vrut, motivați de vremea excelentă de afară, să aflăm câteva lucruri despre o bicicletă pentru doamne, una pe cât de aspectuoasă, pe atât de utilă și practică pentru diminețile în care vrei să pedalezi spre muncă, pentru după-amiezile când simți nevoia să te întorci acasă făcând niște efort, dar și pentru weekendurile pe care vrei să le petreci afară, în soare, cutreierând străzile pe care poate că altfel nu ajungi atât de des pe cât ți-ai dori.


Pegas este o marcă despre care știm cu toții, în primul rând, că nu mai are nevoie de vreo prezentare. Modelul Raleigh Spirit Dama, galben ca un lan proaspăt copt, este o bicicletă de oraș pentru doamne. Are cadrul din aluminiu și 3 viteze, ghidon de oțel și șa maro, în ton cu coloritul general, dar și câteva dotări extra: apărători pentru noroi făcute din oțel, portbagaj spate cu corzi elastice și coș din răchită pentru ghidon și sonerie cu clopoțel.