Salut București | After Pașty

Gata cu mieii, ouăle, cozonacii și mastica (chiar, o mai fi existând mastică?), e timpul să ne venim în firea (îmi pare rău, n-am gasit altă formulă!) muncitorească și să ne pregătim, în același timp, de marile evenimente muzicale ale primăverii.

Pe 13 și 14 aprilie, în Club Control va avea loc Marea Debarcare Telekom Electronic Beats, un concept care vină să completeze o nișă a muzicii electronice, în diversele ei forme de manifestare, destul de insonsistentă în Capitală, cu excepțiile de rigoare. Programul este foarte cărnos, cu Modeselektor și Nightmare on Wax drept capete de afiș, dar și cu Golan, YellLow, Temple Invisible și Otherside (biletele sunt disponibile pe eventbook.ro).

Din excelenta serie Jazz Nouveau, tot clubul Control va fi gazda unui adevărat tur de forță, cu Iordache pe 16 aprilie (alături de Tavi Scurtu - tobe, Adi Stoenescu - clape, Dan Mitrofan - chitară, Michael Acker – bas), Butering Trio pe 23 aprilie (Rejoicer - sintetizator, Beno Hendler - fost basist și în cunoscutul grup de hip-hop-world music Balkan Beat Box și KerenDun - voce) și Jojo Meyer & Nerve pe 30 aprilie (Jojo Mayer: tobe, John Davis-bass, Jacob Bergson-clape, Aaron Nevezie-sound & audio manipulation).

Si daca luna mai se apropie, se cuvine să menționăm, chiar dacă doar în treacăt, cele două mari concerte rock la care ne invită D&D East Entertainment – Foreigner pe 7 mai la Sala Palatului și The Spirit of Pink Floyd pe 5 mai, în aceeași sală. Pentru ambele concerte – eveniment găsiți bilete pe eventim.ro.