Free în București | 13-19 aprilie 2018

FESTIVAL: Street Food City la Berăria H 

Între 13 și 15 aprilie, Berăria H îi invită pe gurmanzi la un eveniment la care Food Truck-eri cu experiență își unesc forțele ca să ofere o călătorie culinară în jurul lumii. Vizitatorii vor fi așteptați și cu muzică, concursuri, activități, demonstrații și concerte pentru toate poftele: Reckaze w/ Pacha Man, Karie, Nameen, Dj Oldskull, Vlad Flueraru & Omu Gnom, DJ Serbanesku, MUZE, DJ Serbanesku.

EXPOZIȚIE: Pandele - „Nu-i Nimic pe Lumea Asta”

Până pe 20 aprilie, la galeria H'art Appendix mai poate fi văzută expoziția artistlui Radu Pandele: „Nu-i Nimic pe Lumea Asta”.  În lucrările sale figurative, apar prieteni, părinți, oameni din jur și (nu rareori) versiuni trecute ale autorului. Pandele pictează și expune în stradă, în birouri, pe schele, în atelier și în galerie, oriunde reacția este imediată și cât de cât, sinceră.

FESTIVAL: European Film Week of the Invisible Roma

European Film Week of the Invisible Roma ne invită în perioada 17-22 aprilie să descoperim poveștile și istoria romilor invizibili. 12 filme din 11 țări europene, cu și despre romii care nu sunt vizibili pentru majoritarii de lângă ei și care capătă o voce prin intermediul acestor filme. Accesul este liber, exceptând proiecțiile de la Cinema Elvire Popesco și Cinema Union, pentru care biletul costă 10 lei.