City Events de București 13-19 aprilie 2018

Avem trei evenimente super faine în următoarea perioadă 

CONCERT: Tourette Roulette - 3 YRS Anniversary Showcase

Marți, 17 aprilie, ora 21:00

Tourette Roulette sărbatorește trei ani de la debutul pe scena Sălii Berlin a clubului Control, 3 ani în care au concertat prin toată țara, au lansat 7 videoclipuri și un album: „T!T$” . Pentru această aniversare vor reveni pe aceeași scenă, pentru a-și încânta fanii cu un show plin de energie, cu piese noi, surprize, suveniruri, dans și antren și, bineînțeles, cu invitați speciali. – bilete: 10 lei.

SPECTACOL: Ohne Nix / LikeCNDB 2018

Duminică, 15 aprilie, ora 19:30

Spectacolul „Ohne Nix” deschide festivalul LIKE CNDB 2018 la Centrul Național al Dansului București. Gândit ca o rețetă atât a dezastrului, cât și a succesului, spectacolul de dans contemporan experimentează cu proiecția corpului, cu diverse trucuri morfice și cu umorul. Concept și interpretare: Luke Baio & Dominik Grünbühel. Bilete: 35 lei (întreg) / 20 lei (redus).

CONCERT: Jurjak - lansare single. Invitați: DBLTRBL & Omu Gnom

Miercuri, 18 aprilie, ora 21:00

Miercuri, la Expirat, Jurjak lansează un nou single: „Vântul” – o piesă cu influențe blues, rock și folk, primul extras de pe noul album „Blues Berry” ce urmeză să apară. Invitați speciali la concert sunt DBLTRBL – adică Double și Trouble, două personaje misterioase, doar voci și o chitară acustică – și Omu Gnom, un artist reprezentativ al underground-ului românesc. Bilete: 20 de lei.