5 TO DO în București weekendul asta (13-15 aprilie), de Horia Ghibuţiu

Recomandări de Horia Ghibuţiu Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri.

Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.

@ Vineri, 13 aprilie România neîmblânzită, film

Un documentar de excepție, realizat la standard mondial, în care vă veți descoperi țara așa cum nu ați cunoscut-o: o Românie sălbatic de frumoasă, într-un film fără cusur.

@ Vineri, 13 aprilie, ora 20.00, Vivien Leigh, ultima conferință de presă la TNB

Lamia Beligan câștigă nu doar pariul cu sine, intrând în personajul unei scrieri pe care a tradus-o cu har, ci și cu o carieră, desfășurată sub semnul unei împovărătoare filiații scenice.

@ Vineri, 13 aprilie, ora 22.00, Telekom Electric Beats la Club Control

Muzică electronică internațională care va da beat-ul unei petreceri cum numai acest proiect curajos și dinamic poate să facă. Pentru amatorii genului, e un festin.

@ Sâmbătă, 14 aprilie, ora 19.00, Do you Love Me? la TNB

Un horror muzical pe cât de bizar, pe atât de savuros. Dialogurile și monologurile puse în scenă vă vor tulbura peste poate. Greu spectacol!

@ Sâmbătă, 14 aprilie, ora 19.00, Tango laTeatrul Bulandra

„Tango”-ul de la Bulandra e un spectacol deschis, în care proiecțiile de pe fundal pun semnul egalității între socialism, național-socialism, maoism, ba parcă se întrevede și un drapel al Statului Islamic.