Tortelli Pasta Bar

Dragi cetățeni, în sfârșit putem vorbi serios despre primăvară. Gata cu incertitudinea și cu dorințele ascunse să se facă ceva mai cald - e aici, e soare, e de mers în parc și de savurat bunătăți de sezon!

Și când vine vorba de „bunătăți de sezon”, deja știți că indirect facem referire la Tortelli Pasta Bar, nu? Conceptul lor practic se bazează pe asta: meniuri diferite în funcție de anotimp și de produsele sezoniere, ca să ofere constant dish-uri fresh și proaspete. Ei bine, deși meniul lor de primăvară este de ceva timp lansat, iar noi deja v-am vorbit destul de mult despre cel, ce credeți? Încă au mai rămas câteva delicii ascunse! De exemplu, un spring specialty pe care musai trebuie să-l gustați este Agnolotti con Radiocchi, o porție de paste umplute cu Ricotta și Grana Padano (ca să ne facem plinul cu brânzeturi așa cum se cuvine), plus niște Radicchio coloratp pentru a schimba textura și gustul în ceva mai fresh. Totul servit într-o mantie e sos de roșii și ușor condimentat ca să scoată în evidență aromele naturale ale prepartului. La acest dish musai trebui să vă luați un pahar de Rose sau Sauvignon Blanc pentru a avea experiența culinară completă, să știți de la noi.
Primăvara e cu noi, și se simte cel mai bine la Tortelli Pasta Bar, dar asta nu doar datorită meniului. Treceți pe la ei și bucurați-vă de niște dish-uri foarte gustoase, de primăvară, și paste homemade cum nu mai găsiți nicăieri în oraș!

www.facebook.com/TortelliPastaBar