4 spectacole de la Create.Act.Enjoy!

Luna aprilie vine cu surprize faine, mon cher. Spre exemplu, avem de văzut nu mai puțin de 4 spectacole de la Create.Act.Enjoy, unul în premieră și unul invitat.
Știm că mereu stați cu ochii pe evenimentele culturale din oraș iar cele de la CAE sunt, fără nicio îndoială, un must în programul oricărui iubitor de spectacole, așa că aveți mai jos prezentările scurte a celor 4 reprezentații. Recomandarea noastră? Bifați-le pe toate.

3milioane | premieră
vineri, 13 aprilie, ora 19, Urania Palace

În mai 2016, județele țării au fost aduse în cutii de carton pe scările Casei Poporului. În cutii se aflau 3 milioane de semnături strânse pentru a susține un referendum care să înlocuiască, în definiția familiei din Constituție, cuvântul „soți” cu sintagma „bărbat și femeie”.
3milioane propune o incursiune dincolo de controverse și propagandă, fiind un exercițiu de a distinge între instigare la ură și dreptul la liberă exprimare, discriminare și corectitudine politică.

Eat Me
duminică, 15 aprilie, ora 19, Urania Palace


Ce înseamnă să nu te încadrezi în normele impuse de o societate obsedată de nutriție, political correctness și stil de viață sănătos? Cum reușești să te împaci cu imaginea ta care nu se aseamănă cu cele ale modelelor din showbiz, ca etalon al frumuseții? Atunci când presiunile sociale legate de alimente sănătoase și lifestyle sunt mai importante decât fericirea personală, ce ne mai rămâne?

Bibidi babidi Bum | spectacol invitat
sâmbătă, 21 aprilie, ora 11, Urania Palace


Ce este acela un magician? Oare costumația e magicǎ? Obiectele folosite? Trucurile frumos prezentate? Sau poate e nevoie doar de o formulă magicǎ? Bibidi Babidi Bum este un spectacol de magie și clownerie care îi învațǎ pe copii cǎ lucrurile magice sunt posibile prin muncǎ și perseverențǎ, iar ele pot exista datoritǎ celor care cred în magie.

în(cerc)
duminică, 29 aprilie, ora 19, Urania Palace


în(cerc) vorbește despre iubire trecând prin toate aspectele ei. O căutăm, ne place, suferim, o îndepărtăm, dar revenim la ea fără să ne dăm seama. Inimii nu îi poţi porunci, iar iubirea nu se poate controla. Putem alege să ne bucurăm de ea atunci când vine. Să alegem drumul care ne oferă continuitatea iubirii şi nu pe cel care ne aduce sfârşitul ei.