Caolin la Cărturești

Un strop de creativitate nu strică nimănui, iar un cadru care să te lase fie să ți-o exprimi, sau care să te învețe 2-3 „trucuri” e mereu binevenit. Dar să vorbim despre lucruri concrete: Asociația Caolin și Cărturești îți creează fix acel cadru de care vorbim și organizează câteva ateliere în librăria de la Platinia Shoping Center. 

Organizatorii pun la dispoziția participanților vopsele acrilice ce vor îmbrăca ulterior obiectele ceramice neglazurate. Evident, rezultatul final îi aparține fiecărui participant, fie de făcut cadou sau pus la loc de cinste acasă.

„Sursele de inspirație sunt pretutindeni în librărie: albume de artă și design, romane sau volume de poezie îndrăgite, atlase cu plante sau animale, benzi desenate și cărti ilustrate, accesorii pentru ceai și multe altele. Sperăm să vă provoace să le redați sau să le interpretați în culori. Credem că un asemenea atelier e o ocazie de-a vă apropia de ceramică și de-a invăta, pas cu pas, tehnici noi de lucru. Poate chiar de a vă descoperi o nouă pasiune. Totul într-o atmosferă relaxată, în compania muzicii și-a unui ceai aromat.” spun organizatorii.

Fie vorba între noi, mereu ne-am dorit să ne antrenăm spiritul creativ, dar a fost mereu un gând secundar și un plan de care nu ne-am mai apucat. Totuși, cu aceste ateliere poate, într-un final, mai marcăm ceva de pe bucket list. Hai și tu să-ți reîncarci bateriile creative cu Asociația Caolin la Cărturești!

 

17 și 24 aprilie 2018, ora 18:30

librăria Cărturești, Platinia Shoping Center, Cluj

 

Informații suplimentare:

Pentru cine? Pentru adulți

Când? 17 și 24 aprilie 2018, ora 18:30

Cât durează? Două ore

Unde? Librăria Cărturești, Platinia Shopping Center, Cluj.

Cât costă? 45 RON (toate materialele de lucru sunt incluse)

Câte locuri sunt? 10/atelier

Cum ne înscriem? Printr-un email la: atelierecaolin@gmail.com