GastroPan 2018 International Baking and Hospitality Exhibition

JOI, 19 aprilie 2018, de la ora 10:00, va avea loc ceremonia deschiderii oficiale a expoziţiei internaţionale GastroPan, eveniment adresat specialiştilor ce activează în sectoarele de panificaţie, cofetărie, HoReCa şi alimentaţie publică. Expoziţia se va desfăşura în perioada 19-22 aprilie 2018, la Centrul Expo Imperial Inn (Fostul Hotel President) din Târgu Mureș (str. Gheorghe Doja nr. 231).

Ajunsă la cea de-a 10-a ediție, expoziția GastroPan este astăzi cel mai mare eveniment de profil din țară, locul unde se lansează cele mai noi tehnologii și se premiază cei mai talentați bucătari, cofetari și brutari.

Motive pentru a vizita expoziția:
- peste 150 de furnizori din 25 de țări își prezintă noutățile la standuri
- suprafață de desfășurare de 7.800 mp - 4 săli expoziționale și 1 sală dedicată concursurilor
- premiem Produsele Anului 2018 (Pâinea și Tortul Anului, cele mai bune platouri culinare și piese artistice etc.)
- demonstrații practice LIVE susținute de cei mai talentați bucătari, cofetari și brutari
- premiem cele mai bune afaceri de profil din ultimii 10 ani - câștigătorii edițiilor anterioare GastroPan
- sărbătorim 10 ani de GastroPan cu o serie de programe speciale, tombole și premii
- program dinamic cu caracter permanent în fiecare din cele 4 zile de desfășurare

Invitați speciali :
- Michael Wippler - președintele Asociației Centrale a Brutarilor din Germania (sâmbătă, 21 aprilie, ora 11:00)
- Aurel Popescu - preşedintele Patronatului din Industria de Morărit, Panificaţie şi Produse Făinoase (ROMPAN)
- Viorel Marin - preşedintele Asociaţiei Naţionale a Industriilor de Morărit şi Panificaţie (ANAMOB)
- Ştefan Bercea - preşedintele Asociaţiei Naţionale a Bucătarilor şi Cofetarilor din Turism (ANBCT)
- Radu Zărnescu - preşedintele Euro-Toques România
- cei mai buni bucătari, cofetari și brutari din țară care se întrec la Concursurile GastroPan

www.gastropan.ro

A X-a expoziție internațională de soluții și tehnologii pentru domeniile: panificație, patiserie, cofetărie, gelaterie, ciocolaterie, morărit, cafea, gastronomie și HoReCa.


Data: 19-22 aprilie 2018
Locația: România, Târgu Mureş
Program de vizitare: între orele 10.00-18.00