Recomandări | 5 SUB 15 DE LEI

Banii nu sunt niciodată suficienți, la fel ca timpul, așa că ne asumăm misiunea de a găsi, de două ori pe lună, câteva lucruri de făcut, de mâncat, de încercat în oraș, totul respectând un buget strict. De data aceasta recomandăm o serie de smoothie-uri și fresh-uri de gustat în oraș, care să te răcorească în serile tot mai călduroase pe care le petreci afară.


Măr și rodie la Velo Coffee 
Cu pahar mediu, generos, plin cu măr și rodie, pe care să-l savurezi în aerul din Piața Teatrului, acolo unde Velo așteaptă să își umple mesele cochete din localul decorat practic și cu bun-gust.
Unde?  Velo Coffee
Ce? Fresh – măr și rodie
Preț: 13 lei


Fresh Sunrise la Crouton
Amestec divin de răcoritor ce conține măr, pară și ananas; îl poți alătura unei salate tot de la Crouton, renumit pentru mix-urile incredibil de savuroase. Așa începi primăvara și sănătos, și energic.
Unde? Crouton, Coresi
Ce? Fresh Sunrise
Preț: 10 lei


Blood & Carrots la Ma Cocotte
Ce pui într-un amestec proaspăt și sângeriu? Rețeta celor de la Ma Cocotte include, pentru acest fresh: sfeclă roșie, portocală și morcov. O combinație mai mult decât sănătoasă: e absolut delicios!
Unde? Bistro Ma Cocotte
Ce? Blood & Carrots
Preț: 11 lei


Come Back for Grapefruit
O cantitate de 250 ml de sănătate în pahar la Come Back, o porție pentru care să revii: grapefruit-ul îl recomandăm noi, dar tu poți alege și portocale, morcov sau măr.
Unde? Come Back
Ce? Fresh Grapefruit
Preț: 12 lei


Portocale și cafea la Vanilla
În promoție se află un fresh care vine însoțit de cafea, pentru un început de zi cu energie din două surse: cafea și fructe proaspăt stoarse, de servit înăuntru sau la soare, pe terasă.
Unde?  Vanilla Urban Lounge, Coresi
Ce? Fresh și cafea
Preț: 12 lei