Deschidem sezonul teraselor - terasa Panoramic Garden President

Terasa noastră preferată? E una situată la 10 minute de aeroport și 2 minute de gară și o știți foarte bine: terasa Panoramic Garden President. Pe terasa President  ne întâlnim cu prietenii încă de la primele ore ale dimineții și ne savurăm cafeaua preferată în acordurile celor mai frumoase melodii. Tot aici ne încheiem ziua în cel mai plăcut mod posibil, relaxându-ne cu cele mai inedite cocktailuri, sortimente de bere sau frappe-uri. E timpul perfect să treceți pe acolo, când încă nu vorbim de călduri infernale (deși cei de la President sunt pregătiți să vă răcorească) și să savurați un pahar de șampanie sau o limonadă cu un amic vechi sau cu gașca de prieteni.

Terasa , aflată la etajul cinci al hotelului President, oferă o vedere panoramică spectaculoasă asupra orașului reprezentând locul ideal de relaxare și de a petrece momente inedite.

Dacă alegi President Hotel ai parte de:  Wi-Fi gratuit și nelimitat în camere și în spațiile publice din hotel,  climatizare sau AC, televiziune prin cablu, lift, bar de zi, recepție, room service, mic dejun bufet internațional, camera de bagaje cu acces controlat, apel de trezire la cerere, primirea și transmiterea mesajelor și corespondenței, serviciu curierat, asistență pentru organizare evenimente personale sau business, centru de conferințe, copiator, imprimantă, scanner, serviciu telefonie/fax, hărți locale, serviciul de spălătorie/curățătorie, pătuț pentru copil, parcare cu supraveghere video, transfer de la / către aeroport.

 

Încearcă @ President Hotel

Ionita Sandu Sturza, nr. 11

0234 588 000

www.presidenthotelbacau.ro