Like & Dislike la librăriile din Brașov

Like


1. Promoțiile variate, care se schimbă de la lună la lună și de la librărie la librărie, promit să nu te lase fără reducere la cartea dorită – trebuie doar să cauți mai mult de 2-3 minute.


2. Sunt peste tot în centru, nu ai cum să ieși la plimbarea de seară sau să fii turist și să nu intri într-o librărie oriunde în zona Republicii-Mureșenilor-Piața Sfatului.


3. Dacă vrei să discuți noutăți editoriale și n-ai cu cine, fii sigur că un librar cu chef de povești te așteaptă undeva să „bârfiți” ce-i nou în literatura română și străină.


Dislike


1. Aglomerația de pe rafturi te face cel puțin anxios și garantează că primești o carte în cap – ți-o dai singur dacă încerci să iei ceva de sus. Ori de jos. Ori de oriunde.


2. Primul avantaj este și primul mare dezavantaj; sunt toate în centru. Cu cât te duci spre marginile orașului, cu atât e mai greu să dai de un nod cultural de acest fel.


3. Produsele non-carte sunt esențiale pentru ca afacerea să meargă și să susțină pasiuni, dar parcă-s prea multe zornăitori pentru biciclete și desfăcătoare de beri ori conserve la intrarea printre cărți.