A apărut Ghidul TOP10 Zile și Nopți

A apărut ghidul TOP10: cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din 18 orașe din România.


Ghidul TOP10 prezintă preferințele cititorilor platformei de timp liber Zile și Nopți și este la prima ediție. Cititorii platformei au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri și evenimente din 18 orașe din România. Noi am centralizat alegerile celor peste 21 000 de oameni care au votat și am realizat Ghidul TOP 10.


 


Unde găsim Ghidul TOP10?
Ghidul a fost tipărit într-un tiraj de 50.000 exemplare, însumează 200 de pagini și este distribuit gratuit în 18 orașe din întreaga țară, după cum urmează: București, Cluj, Brașov, Timișoara, Sibiu, Iași, Târgu Mureș, Oradea, Galați, Pitești, Piatra Neamț, Baia Mare, Bacău, Brăila, Arad, Bistrița, Focșani și Roman. Cine e în top?
Pe primele 3 locuri de la categoria evenimentelor naționale desemnate prin vot se situează Untold, Electric Castle și Neversea. La restaurante, pe locul 1 în București se află Caru' cu Bere, în Cluj-Napoca e Livada, iar Restaurantul Sergiana e primul desemnat la Brașov. În București, cel mai bun pub este Hard Rock Café, la categoria cluburi e Club Control, iar cel mai apreciat festival al capitalei este Summer Well.


Rezultatele topului sunt disponibile și online, în variantă integrală, pe site-ul www.zilesinopti.ro/top10, unde poate fi consultată și varianta digitală a ghidului.Partener: Arena Bucătarilor
Parteneriatul cu Arena Bucătarilor prezintă, separat de topul rezultat în urma voturilor online, restaurantele recomandate de chef Liviu Preda. Maestru în arta culinară și gazda emisiunii TV Arena Bucătarilor, Liviu Preda este cel care provoacă profesioniști și pasionați să dea, în bucătărie, tot ce e mai bun din ei. Arena Bucătarilor înseamnă locul și momentul în care, în universul bunului gust, profesioniștii fac minuni, iar pasionații aspiră să le calce pe urme. A început ca un concurs, iar aproape un deceniu mai târziu este deja un avanpost al pasiunii pentru bucătăria de înaltă ținută. 


Realizarea studiului
Pe site-ul nostru s-a votat pe tot parcursul lunii februarie, iar fiecare a desemnat un top 3 în acord cu preferințele personale. Rezultatele votului la care au participat peste 21 000 de persoane din toată țara au fost centralizate și prelucrate, iar prima ediție a Ghidului Top10 Zile și Nopți se găsește acum în centre comerciale din marile orașe, în cinematografe și puburi ori restaurante.  


Parteneri Ghid TOP10
Ghidul TOP10 ZILE ȘI NOPȚI a fost realizat de CITY GUIDE MEDIA, editorul Zile și Nopți, în parteneriat cu firma de studii și cercetare de piață Brandberry.


Proiectul TOP10 Zile și Nopți este susținut de Orange, Arena Bucătarilor (Selgros), PPD România (Campari, Aperol Spritz), Liliac, Grand Cinema & More, SunPlaza, iabilet.ro, Forum Film și Odeon Film. Partenerii media sunt A.G. România (Kiss Fm, Magic FM, Rock FM). Conceptul grafic TOP 10 Zile și Nopți a fost realizat de agenția GRIN (www.grincreative.ro)


 


Platforma Zile și Nopți
Platforma cuprinde revista Zile și Nopți, site-ul și aplicația mobilă disponibilă pentru Android și iOS. Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în 18 orașe din România, într-un tiraj de peste 100.000 exemplare lunar, în 13 ediții locale: București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara/Arad, Iași, Sibiu, Pitești, Oradea, Bacău/Piatra Neamț/Roman, Târgu Mureș, Baia Mare, Galați/Brăila/Focșani, Bistrița. În revistă sunt prezentate articole originale şi recomandări de timp liber, articole, recenzii, cronici, informaţii oneste şi verificate de redactorii noștri, care caută zi de zi cele mai interesante moduri de petrecere a timpului liber.


Pe lângă Zile și Nopți, City Guide Media SRL editează și revistele Sunete și Cinemap, iar din grup face parte și Asociația Culturală Fanzin, asociație care organizează numeroase festivaluri (Dracula Film Festival și Brașov Jazz & Blues Festival se numără printre acestea).