Telekom Sport Transilvania Rally powerd by Ford 2018

„Cluj-Napoca este un oraș care a ridicat standardul pentru toate categoriile de evenimente deci raliul este o provocare complicată, intrigantă și fascinantă. Cum bine știm, anul 2018 ne-a adus titlul de Orașul European al Sportului și ne face plăcere să ne gândim că am contribuit și noi la această mare onoare. Nici nu se terminase ediția Transilvania Rally 2017 și noi ne gândeam deja la ediția din anul acesta. Datorită succesului pe care aceasta l-a avut, ne-a făcut să ne dorim mai mult decât am reușit, mai mult pentru spectatori, mai mult pentru oraș, mai mult pentru sportivii care sunt protagoniștii spectacolului nostru.
Ne dorim să oferim un raliu pentru toată lumea: pentru copiii care vin să se joace la Rally Kids în ziua de joi pe esplanada dintre Cluj Arenă și Sala Polivalentă și vineri lângă proba din Florești; pentru părinții care vor putea să guste și să savureze cele mai delicioase preparate de tip streetfood la Rally Food Truck; pentru pasionații motorsport care pot să vadă cele mai provocatoare probe de asfalt din România, pentru toți cei care vor să iasă la iarbă verde pe o vreme frumoasă pe singura probă de tip circuit din România.
Din punct de vedere sportiv ne-am dorit să creștem nivelul de dificultate pentru că provocarea dintre cei mai buni piloți din România și cei veniți din Europa să fie cât mai echilibrată, astfel am decis să inversăm sensul probelor. Sunt sigur că Telekom Sport Transilvania Rally powerd by Ford 2018 va crește din nou standardul pentru evenimentele motorsport în România. De asemenea sunt sigur că alături de voi toți, piloți, copiloți, mecanici, arbitrii și fani vom aduce distracția în Cluj-Napoca și în Transilvania, și vom cuceri noi pasionați ai sportului nostru spectaculos.
Baftă la rally! Noi deja ne gândim la ediția din 2019. ” Marco Tempestini-Team Pricipal Napoca Rally Academy
3-5 mai
www.facebook.com/Transilvaniarally