Cotton Club

Cotton Club e unul dintre cele mai cunoscute localuri obscure din Cluj. Suntem conștienți de contradicție, însă fostul club, actuală terasă de vară, există din antichitatea nightlife-ului clujean. Dacă vorbiți cu nativi, o să vă spună despre toate nopțile pierdute pe la ei, mai ales la rockotecile de cartier. Dacă vorbiți cu clujeni adpotați, o să vă spună despre petrecerile văratice cu muzică electronică organizate la Cotton de ani buni. Orice variantă alegeți, sigur o să auziți o poveste asemănătoare, a unui local de cartier cu ambiții modeste, dar al naibii de drăguțe, o terasă enormă, limonadă excelentă și multe halbe de nefiltrată.
Pe terasa Cotton se strâng cei mai diverși oameni din underground-ul clujean la niște evenimente nonconformiste și prietenoase. Vă veți bucura de cocktail-uri pe muzică electronică excelentă importată de unii dintre cei mai apreciați DJ din oraș, care abia așteaptă să vină vara ca să se poată muta aici.

Încearcă @ Cotton
Dacă nu aveți chef să beți chestii serioase, musai trebuie să încercați limonadele. În caz că simțiți nevoia de aventuri nocturne, cereți o nefiltrată. Iar dacă nu credeți că vă ajunge, mai adăugați și o serie interminabilă de shoturi. În orice caz, la Cotton se merge în gașcă, așa că veți decide în cvorum ce vreți să beți.
0747 268 866
Strada 1 Decembrie 1918 Nr. 35-37
www.facebook.com/CottonClubCluj