El Comandante Cluj

El Comandante e mai mult decât un simplu club; e un fel de a fi și un fel de a petrece. Localul se află strategim amplasat într-una din cele mai party-friendly zone din oraș, fix pe Piezișă, de unde își ia energie, o amplifică și o transmite înapoi prin toate mega party-urile pe care la organizează.
O seară în El Comandante este, practic, o promisiune solemnă că te vei distra. Și pentru că vrem să vă fie mai ușor, aveți mai jos o listă de petreceri marca El Comandante pe care să le punctați în următoarea perioadă. Start:

1. RETRO ROMÂNESC - 27 aprilie


N-ai cum să spui „pas” la un party care-ți aduce cele mai tari melodii românești ever. Efectiv n-ai cum. Vineri seara la El Comandante boxele răsună în ritmuri de Asia, Akcent și alte aroganțe, așa, că să-ți începi weekendul corect. N-ai cum să-l ratezi.

2. Miercurea Berii - în fiecare miercuri

Miercurea din El Comandante este zi sfântă în care dai 20 de lei la începutul serii și beri câte beri poți până... păi, până nu mai poți, probabil. Sau până la 1 noaptea, că atât ține oferta, deși 4 ore sunt mai mult decât suficiete să-ți faci plinul de bere pentru o săptămână.

3. Funky Business - 4 mai


Pe 1 mai faci ce vrei, arde-o la grătare sau în city breaks, dar pe 4 musai hai înapoi în Cluj că ai treabă. E funky Business în El Comandante, ceea ce înseamnă muzică faină și oferte de drinks și mai faine!

4. Fiesta Del Comandante - în fiecare sâmbătă


Acest party este organizat de însuși comandantul, ceea ce înseamnă că ai parte de muzică reggae, hippie, retro și niște latino care să se asigure că nu stai locului. În plus, un party El Comandante vine la pachet și cu oferte fantastice de alcool la care nu ai cum să spui „pas”!