City Events de București 27 aprilie - 3 mai 2018

Încheiem și luna aprilie cu 3 evenimente foarte interesante! 

TEATRU: N(AUM)

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 19:00 la Unteatru

După un turneu național și internațional, spectacolul N(AUM) se întoarce acasă, la Unteatru. Creat după texte ale lui Gellu Naum și interpretat, cu uimire, de către Oana Pellea și Cristina Casian, „este un spectacol de teatru al cărui scenariu s-a cernut din universul domnului Naum, de acolo unde alte legi guvernează realitatea” (Mariana Cămărășan, regizor).

CONCERT: The Fab Beatles - Tribut Beatles

Vineri, 27 aprilie, ora 22:30 Hard Rock Cafe

The Fab Beatles, cea mai bună formație tribut Beatles, se întoarce la Hard Rock Cafe pentru a ne oferi o experiență concertistică unică. Pentru revenirea în România, trupa (care împlinește anul acesta 27 de ani) dorește să readucă în fața publicului prin interpretare, costumație, instrumente și înfățișare, tocmai spiritul, atmosfera, sufletul și energia Beatles, în cel mai autentic mod posibil.

EXPOZIȚIE: World Press Photo 2018

Perioada: 02-23 mai 2018
Program: Mi-Du: 10:00-18:00

World Press Photo, cea mai prestigioasă competiție de fotojurnalism din lume, ajunge și anul aceasta la București, expoziția având loc de această dată la Muzeul Național de Artă. Promovând exactitatea, imparțialitatea, corectitudinea, transparența și responsabilitatea în fotojurnalism, proiectul World Press Photo a fost inițiat din dorința de a conecta întreaga lume la poveștile cu adevărat importante. Intrare: 10 lei.