LEAR, cu Mihai Bica, la Festivalul Internațional Shakespeare de la Craiova

Producția de teatru a Centrului Cultural Reduta LEAR - un nebun amar și unul dulce, în regia Alinei Hiristea, va reprezenta Brașovul la cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Internaţional Shakespeare de la Craiova.

Festivalul este unul dintre cele mai importante festivaluri tematice ale Europei şi printre cele mai importante festivaluri Shakespeare ale lumii, ediţia din 2018 a Festivalului Internaţional Shakespeare desfășurându-se sub genericul „Planeta Shakespeare".

Programul festivalului include spectacole din întreaga lume, susținute de teatre celebre printre care: Teatrul Puşkin din Moscova (Rusia), Teatrul Naţional din Nisa (Franţa), Teatrul Nou din Varşovia (Polonia), Worcester Repertory Theatre din Worcester (Marea Britanie), Flute Theatre Company din Stratford (Marea Britanie), Mokwha Repertory Company din Seoul (Coreea de Sud), Compania Jijosha Yamanote din Tokio (Japonia), Teatrul Clownii lui Shakespeare (Brazilia) şi Teatrul Shakespeare din Chicago.

Spectacolul LEAR - un nebun amar și unul dulce se va juca în data de 4 mai, de la ora 17:00, pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu" Craiova - sala „I.D. Sîrbu".