5 TO DO în București în weekend (4-6 mai), de Horia Ghibuţiu

Ce recomandări are Horia pentru noi în următoarea perioadă? Multe și toate faine!

Vineri, 4 mai, ora 19.00, Eine Kleine Nachtmusik, la Unteatru

Wolfgang Amadeus Mozart și Gigi Căciuleanu își dau concursul la un One-Man-Show interpretat fascinant de actorul Lari Giorgescu în acest regal de teatru coregrafic demn de orice mare scenă a lumii.

Sâmbătă, 5 mai, ora 19.00, Tragedia omului, la TNB

Un spectacol studențesc pe scena TNB pe care nu-l ratez sub nicio formă. E o adaptare după poemul dramatic „Tragedia omului” de Imre Madach, regia fiind semnată Diana Mititel, iar costumele - Corina Boboc.

Sâmbătă, 5 mai, ora 20.00, The Australian Pink Floyd Show, la Sala Palatului

De 30 de ani, această trupă pune în scenă show-uri pe muzica mirifică a celor de la Waters&co. Spectatorii români vor vedea ultimul răcnet în materie de lumini, animații și stereograme laser 3D.

Duminică, 6 mai, ora 19.00, Othello remix, la Nottara

Un omagie rap adus lui Shakespeare de peste Ocean: frații Q pun în scenă un „Othello” cum nu ne putem imagina. Muzică originală live, DJ mix, hip-hop de la mama lui, pe scurt, show Made in USA.

 

Miercuri, 9 mai, ora 19.00, Car(o)usel, la Bulandra

Musicalul „Car(o)usel”, pus în scenă de Andrei Șerban după piesa „Liliom” a lui Ferenc Molnar și filmul omonim al lui Fritz Lang, confiscă orice stagiune. E un Arc de Triumf  al viziunii lui Șerban despre scenă și lume.

 

Cine e Horia Ghibuţiu?

Freelance journalist, horiaghibutiu.ro (în acte, Horea Adrian Ghibuţiu) s-a născut la Praga, în 1969; avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană („Tineretul liber”, „Evenimentul zilei”, „ProSport”, „Adevărul”) până la ghiduri TV („TV mania”) şi reviste lucioase („Viva!”).

Horia Ghibuțiu e producătorul emisiunii matinale de la Rock FM. Îl puteți auzi râzând pe fundal, de luni până vineri. Ascultă! Morning Glory, cu Razvan Exarhu de la 7 la 10 de luni până vineri pe ROCK FM.

Intră pe pagina de Facebook@horiaghibutiu.ro, unde jurnalistul realizează zilnic cronica drumului său spre serviciu, sub genericul #ÎnTimpCeTuDormeai.