Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Bikeathon Țara Făgărașului 2018 în Germania: 15 români pedalează pe ruta Ingolstadt-Baggersee

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bikeathon Țara Făgărașului 2018 în Germania: 15 români pedalează pe ruta Ingolstadt-Baggersee Share Bikeathon Țara Făgărașului 2018 în Germania: 15 români pedalează pe ruta Ingolstadt-Baggersee


A rămas mai puțin de o lună până la startul ediției de anul acesta a Bikeathon Țara Făgărașului; sunt aproape 500 de bicicliști deja înscriși la această a V-a ediție, iar susținerea proiectelor vine nu doar din țară și din zona Făgărașului, ci și din străinătate.

Așadar, Bikeathon Țara Făgărașului are loc și în Germania! 15 români stabiliți în Ingolstadt vor pedala pe 9 iunie pentru Bikeathon Țara Făgărașului. Vor porni din Ingolstadt și vor pedala 12 kilometri până la Baggersee. Proiectul ales de echipa germană este cel legat de cumpărarea de mobilier pentru Spitalul de Pediatrie din Făgăraș.

Sunt proiecte care aproape că și-au atins targetul propus, deși mai au o lună la dispoziție, timp în care își vor depăși targetul. Pompierii din Cobor au ajuns la 75% din bugetul de 4.000 RON pe care vor să-l strângă pentru o nouă autospecială. Cu fiecare gest mic, va crește o comunitate mare, unită și responsabilă! 

Bikeathon Țara Făgărașului 2018 în Germania: 15 români pedalează pe ruta Ingolstadt-Baggersee

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută