(P) Cum să nu cazi în plasa ofertelor de epilare definitivă?

De peste 15 ani, numărul 1 în epilare definitivă din România, Coquette Beauty Clinique este mereu în avangardă și își tratează pacienții cu cea mai performantă tehnologie. Astfel, cele cinci clinici Coquette își consolidează poziția de lider investind în laserul Cynosure EliteTM Plus Workstation, cele mai eficiente, rapide și sigure lasere pentru epilare definitivă.


Specialiștii Coquette îți spun care sunt aspectele de care trebuie să ții cont când alegi centrul de epilare definitivă la care să mergi.


Asigură-te că tehnicianul care îți face tratamentul de epilare definitivă este calificat și are experiență.


Asigură-te că există și un doctor cu care să fi discutat istoricul tău medical (dacă urmezi un anumit tratament, dacă ai probleme cu tiroida). Medicamentele care conțin doxiciclină, de exemplu, interacționeaza cu pulsul de lumină, iar rezultatele nu vor fi vizibile.


Dacă ești blondă sau roșcată natural, personalul ar trebui să te informeze cu privire la tratamentul de epilare definitivă, care nu va avea rezultate la fel de bune ca în cazul unei brunete. Acest lucru se întâmplă din cauza lipsei melaninei din foliculul de păr, tratamentul devenind mai degrabă de întreținere decât permanent.


Intensitatea unui aparat de epilare laser este foarte importantă în eficiența tratamentului, de aceea este nevoie să mergi la o persoană calificată care să știe cum să o regleze.


Nu încerca epilare definitivă imediat după ce te întorci din vacanță și ai pielea bronzată. Laserul Cynosure folosit în clinicile de epilare definitivă Coquette este un aparat versatil, care utilizează lasere cu două lungimi de undă pentru proceduri eficiente atât în cazul pielii de culoare inchisă, cât și pentru cea mai deschisă la culoare. Acest fapt sporește confortul pacientului și eficiența tratamentului prin capacitatea de a comuta între cele două tipuri de lasere, lucru care face întregul tratament optimizat pentru tipul de piele pe care se realizează epilarea definitivă.


Mai multe informații pe www.coquette.ro.