Like & Dislike la parcurile din Brașov

Like

1. Parcă-s destule; n-ar strica mai multe, dar aproape că par suficient. Să fie doar o iluzie dată de faptul că vezi Tâmpa cam de oriunde te-ai afla?

2. Băncile cu cadouri lipicioase de la porumbei se împuținează; nu știm dacă-s păsările mai politicoase sau se curăță des locurile publice, dar ne place că avem unde să ne așezăm.

3. Aranjamentele din zonele cu flori se reinventează anual, culorile agresează privirea – în sens bun, să fim clari, iar parfumul copăceilor de sezon e divin.

Dislike

1. Suntem un oraș de munte, unde ne e verdeața care să inunde totul? Prea multe betoane turnate pe fiecare petic de pământ, haideți să mai respirăm și verde.

2. Știm că parcu-i cot la cot cu natura, că de aia-i parc, dar parcă nu merge atâta sălbăticie. Una e să fie natură, alta e să fie complet neîngrijită și să te muște crocodilii-n parc.

3. De ce arunci, nene, gunoaiele-n parc? Mai ales că n-ai scuze, ai destule coșuri de gunoi. Deci nu ne place că n-avem pe cineva să dea amendă fiecărui aruncător „de profesie”.