Premierele săptămânii 11-17 mai 2018 la cinema

În acest sfârşit de săptămână cinematografele sunt pregătite să-şi primească publicul cinefil cu câteva premiere. Iată care sunt acestea!

1. Film SF: Toxic

Un SF regizat de Daniel Roby, cunoscut mai ales pentru drama biografică „Louis Cyr” (2013) și pentru „Funkytown”. În „Toxic”, străzile Parisului sunt invadate de o ceață mortală, așa că persoanele care supraviețuiesc își caută refugiu la înălțime, pe la ultimele etaje ale clădirilor din oraș și chiar pe acoperișurile acestora. 

DANS LA BRUME 2018
Regia: Daniel Roby
Cu: Romain Duris, Olga Kurylenko, Fantine Harduin, Michel Robin, Anna Gaylor
Premiera în România: 11.05.2018
Distribuitor: RO Image 2000 &Prorom
6.2 Notă IMDB

2. Film Comedie: Amnezie cu surprize

Leonardo (Eugenio Derbez) e un seducător bogat, iar Kate (Anna Faris) e menajeră pe iahtul lui. Kate e o mamă singură, cu trei copii, aflată la limita existenței. El e nesuferit, ea e muncitoare. Iar când el cade peste bordul iahtului în timpul unei petreceri și ajunge amnezic pe mal, iar apoi la spital, Kate își face apariția cu o poveste îndepărtată mult de realitate. Îi spune că el este soțul ei, îl ia la ea acasă și-l pune la treabă – e pentru prima oară în viața lui când uncește și e al naibii de greu. 

OVERBOARD 2018
Regia: Bob Fisher, Rob Greenberg
Cu: Anna Faris, Eugenio Derbez, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz, Josh Segarra
Gen film: Comedie, Romantic
Durata: 112 min.
Premiera în România: 11.05.2018
Distribuitor: Forum Film România
5.0 Notă IMDB

3. Film Acţiune: Revanșa

Un film de acțiune care se transformă în thriller când trei bărbaţi căsătoriţi merg împreună la partida anuală de vânătoare dintr-un canion, în mijlocul deşertului. Unul dintre ei decide să nu vină singur, ci alături de amanta sa, fără să bănuiască ceea ce era evident că avea să întâmple: ceilalți doi se arată imediat interesați de frumoasa femeie. Atât de interesați, încât situaţia scapă de sub control. 

REVENGE 2017
Regia: Coralie Fargeat
Cu: Matilda Anna Ingrid Lutz, Kevin Janssens, Vincent Colombe
Gen film: Acţiune, Thriller
Durata: 108 min.
Premiera în România: 11.05.2018
Distribuitor: Cine Europa
6.4 Notă IMDB