Nou în oraș: Yep' N Yo și Marabou Coffee

Yep' N Yo

Ce au în comun clătitele cu unicornii? Nu foarte multe, cel puțin la prima vedere, dar oricine a trecut pe la lansarea Yep' N Yo îți poate face câteva analogii foarte mișto. Clujul are acum un nou loc ce se concentrează doar pe cel mai iubit dintre deserturi, deschis în Piața Unirii la final de aprilie cu multă culoare și și mai mulți unicorni. Desigur, clătitele Yep' N Yo nu-s tocmai noi în oraș. Sigur le-ați mai gustat de la standul lor mobil Yep - it’s funnylicious, plasat strategic în zona Parcului Central.
Noua locație este micuță și cochetă, perfectă pentru o zi de răsfăț de weekend sau pentru a satisface vreo poftă din timpul săptămânii. Găsiți la ei atât chestii dulci cu fructe proaspete, Nutella și alte nebunii, cât și clătite sărate pentru momentele când vă e foame și parcă nu aveți chef de burgeri și alte cele. Testați-le cu încredere și treceți pe la ei să cunoașteți unicornii!
Piața Unirii 13
www.facebook.com/yepandyo 

Marabou Coffee


Poți avea prea multe cafenele într-un oraș? Într-o lume imaginară, poate, dar cu siguranță nu în Cluj, mai ales că se pare că fiecare loc de cafea nou deschis vine cu ceva extra, un concept diferit sau un twist care să-l diferențieze de restul.
De exemplu, avem Marabou Coffee, o cafenea care practic vrea să-ți fie alături în zilele în care ești în întârziere și ți-ai pierdut startul de dimineață, dar totuși nu vrei să sari peste ritualul cafelei. Plasată strategic pe Memo, poți da o fugă pe la ei să-ți iau latte-ul sau altă băutură pe bază de cafeină to go - și merge așa de rapid încât ai să prinzi și autobuzul, nu-ți face probleme. Vibe-ul Marabou e unul prin excelență tânăr prin care vor să-și construiască propria cultură a cafelei. Apelați la ei pentru doza zilnică de energie - merită pe deplin!
str Memorandumului, nr. 13A
www.facebook.com/coffee.marabou